OUR STORY

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en comfort met onze seizoens-collecties. Speciaal ontworpen voor de ZOSO vrouwmodern, sportief en casual. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen met de nieuwste ZOSO Fashion items, mix & match, combineer en draag onze collecties met plezier!

ZOSO Fashion

In amper 10 jaar tijd is Zoso Fashion uitgegroeid tot een succesvol Nederlands dames-modelabel. Gevestigd in ons sfeervolle kantoor in Amsterdam ontwerpen we collecties speciaal voor de Zoso-vrouw en ontvangen we inkopers in onze showrooms. 

Onze benadering van mode gaat verder dan alleen het uiterlijk; we hechten waarde aan gevoel. Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door een balans tussen stijl en comfort. Onze collecties zijn elegant, sportief, vrouwelijk en casual, met altijd een zakelijke touch. Luxe en comfort staan centraal; van eenvoudige en stijlvolle tot gedurfde patronen en ontwerpen, voor elke vrouw is er een perfecte look. 

De focus ligt niet alleen op het uiterlijk, maar ook op de kwaliteit van materialen en het productieproces. We streven ernaar om de milieu-impact van onze productieprocessen te minimaliseren door samen te werken met leveranciers die onze (toekomst)visie delen. Onze collecties worden met trots ontworpen op ons kantoor in Amsterdam, waar zorgvuldig materialen en kleuren worden gevormd tot een prachtige collectie voor de echte Zoso-vrouw. Met een klein en toegewijd team staan we voor nieuwe uitdagingen in de dynamische wereld van mode. We evolueren mee met trends, maar vergeten nooit onze kernwaarden: tijdloze, comfortabele, sportieve en vrouwelijke collecties.

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en comfort met onze nieuwste ‘Summer’ collectie. Speciaal ontworpen voor de Zoso vrouw; modern, sportief en casual. Een verzameling van zomerse items met grafische en abstracte prints in een fris kleuren palet. De collectie biedt de perfecte balans tussen ‘Relaxed Elegance’ en ‘Summer Retreat’, dit alles gecombineerd met casual items en luxe, comfortabele materialen.